Brabants Recherchebureau is uw professionele partner op gebied van een privé detective. Op onze website treft u de type onderzoeken welke vallen onder privé detective en welke uitgevoerd worden door onze privé detectives. Wij maken het met ons detectivebureau regelmatig mee dat mensen, al lang weer met iemand anders samen wonen of veel meer werken als kort na de scheiding. Ook gaan er partners vreemd / is er sprake va overspel. Weer andere mensen ondervinden dagelijks last van stalking of zijn daadwerkelijk mensen uit het oog verloren. Klik op een van onze onderzoeken voor meer informatie:

Werkwijze onderzoek privé detective

Bij elke type onderzoek met betrekking tot privé detective zal samen met u een plan van aanpak gemaakt worden. We zullen een stappenplan maken en bekijken welke onderzoeksmethodes ingezet kunnen en mogen worden in uw specifieke zaak. Elk privé detective onderzoek is immers maatwerk!

Werken binnen de wettelijke kaders

Brabants Recherchebureau onderzoekt op professionele en specialistische wijze uw kwestie. Wij werken binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving. De particulier onderzoekers van  Brabants Recherchebureau beschikken vanzelfsprekend over een legitimatiebewijs welke is afgegeven door de Politie. Brabants Recherchebureau beschikt verder over een vergunning welke is afgegeven door het Ministerie van Veiligheid & Justitie (POB nummer 1516). Uiteraard zijn wij aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Hierdoor zijn wij uw betrouwbaar detectivebureau.

Neem eens geheel vrijblijvend contact op met Brabants Recherchebureau te Breda telefoonnummer 085-0475117 voor een gratis intakegesprek en laat u adviseren over de diverse deelonderzoeken van privé detectives. U kunt daarmee veel gevolgschade beperken.

  • Ik vond het best eng om een prive detective in te schakelen. Echter tijdens het gratis intakegesprek werd ik al gerustgesteld. Ik was blijkbaar niet de enige….

  • Geen inspecteur Clouseau met vergrootglas maar fijne, praktische en meedenkende mensen die volgens de wet handelen. Iedereen komt op een punt in zijn leven dat je achter iets moet komen. Niks engs aan, gewoon een privé detective bellen. Brabants Recherchebureau? Van harte aan te bevelen.

  • Via een vriendin van me kwam ik bij dit bedrijf terecht, een wereld voor me opengegaan, wat een mogelijkheden. Mijn probleem is snel tot een oplossing gekomen.

  • Ik vond het best eng om een prive detective in te schakelen. Echter tijdens het gratis intakegesprek werd ik al gerustgesteld. Ik was blijkbaar niet de enige….