Vermoedt u dat uw ex-echtgeno(o)te samenleeft met een nieuwe partner of een nieuwe dienstbetrekking heeft? En u betaald partneralimentatie aan uw ex-echtgeno(o)te?

Laat Brabants Recherchebureau uw vermoeden bevestigen of ontkrachten door middel van het schaduwen van uw ex-echtgenote. Bij bevestiging van uw vermoeden leveren wij het bewijs dat hij/zij opnieuw samenwoont of een nieuwe dienstbetrekking heeft en kan de partneralimentatie hoogstwaarschijnlijk stoppen. Een nihil stelling van de partneralimentatie wordt door een rechter enkel uitgesproken als aan de voorwaarden wordt voldaan, zoals vermeld in het Burgerlijke Wetboek artikel 1:160 te noemen, samenwonen als zijnde gehuwd.

Nadat Brabants Recherchebureau middels alimentatie onderzoek alimentatiefraude is vastgesteld zullen wij de bevindingen vastleggen in een goed onderbouwd rapport. Indien nodig, zijn onze medewerkers bij een rechtszaak beschikbaar als getuige. Maar regelmatig komt het voor dat het zover niet hoeft te komen en men er onderling al aan uitkomt. Meer informatie met betrekking tot het stoppen van de alimentatieplicht en het terugvorderen van de onderzoekskosten vindt u hier https://www.jurofoon.nl/nieuws/6710-terugbetaling-alimentatie-plus-onderzoekskosten

Diverse vormen van alimentatie onderzoek

  • Inwoning nieuwe partner
  • Aantonen economische eenheid
  • Mogelijk (nieuwe) werkgever
  • Verblijfsadres vaststellen
  • Activiteiten (nieuwe) partner

Waaruit bestaat alimentatie onderzoek

In een alimentatie onderzoek proberen wij aan te tonen dat uw ex-partner een economische eenheid vormt met de nieuwe partner, dan wel samenwoont als zijnde gehuwd. Een dergelijk onderzoek is opgebouwd uit 3 delen, te weten:

1.  Samenwonen op hetzelfde adres
2. Het bestaan van een affectieve relatie
3. Het zijn van een economische eenheid

Bij een alimentatie onderzoek moet een onafhankelijk deskundig bureau over langere periode (in ieder geval 12 weken steekproefsgewijs) feiten hebben geconstateerd. Deze periode is noodzakelijk om een ‘patroon van samen leven’ te onderkennen, zoals verlangd door de Rechtbank. Vaak zullen wij bij een partneralimentatie onderzoek niet alleen observeren, maar zullen wij ook digitaal recherchewerk verrichten en daar waar mogelijk verklaringen uit de buurt opnemen. Uiteraard ontvangen wij van u vooraf zoals bij ieder onderzoek zoveel mogelijk informatie. Hierbij kunt u denken aan foto’s van ex partner, foto’s van haar/zijn nieuwe partner, mogelijke verblijfsadressen, activiteiten welke ze samen ondernemen, werkadressen, werktijden, etc.

Rapportage

Van onze bevindingen in het partner alimentatie onderzoek wordt een gedegen rapportage opgebouwd, wanneer mogelijk met foto en/of video opnamen. Het alimentatie onderzoek kan veel verschillende vormen hebben en wordt altijd in nauw overleg met u en/of uw advocaat uitgevoerd. Uw advocaat speelt een belangrijke rol bij het alimentatie onderzoek. Hij of zij bepaalt namelijk welk bewijs noodzakelijk is. Zo voorkomen wij samen dat we zaken gaan onderzoeken die niet relevant zijn en er onnodig geld wordt uitgegeven.

Brabants Recherchebureau is gespecialiseerd in alimentatie onderzoek. Al onze alimentatie onderzoeken worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Brabants Recherchebureau is de privé detective bij uitstek om onderzoek naar alimentatiefraude te doen. Neem eens geheel vrijblijvend contact op met Brabants Recherchebureau te Breda telefoonnummer 085-0475117 voor een gratis intakegesprek en laat u adviseren over alimentatie onderzoek. U kunt daarmee wellicht tienduizenden tot honderdduizenden euro’s besparen. Ook voor een onderzoek naar overspel / vreemdgaan bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Bij nog 2 andere recherchebureaus een intakegesprek gehad. Brabants Recherchebureau gaf mij het meest vertrouwen. In samenspraak met mijn advocaat hebben ze er uiteindelijk samen voor gezorgd dat ik nu geen partneralimentatie meer hoef te betalen.

  • Mijn ex ging allang door met haar leven, mag, maar liever niet op mijn conto. Adequaat handelen en uitmuntende expertise van Brabants Recherchebureau in combinatie met het in de arm nemen van een goede advocaat maakte daar een einde aan. Chapeau!

  • Doe al een poosje zaken met Brabants Recherchebureau en heb al een paar cliënten doorverwezen naar ze. Met effect. Fijn bedrijf om mee samen te werken en om mee te sparren.

  • Bij nog 2 andere recherchebureaus een intakegesprek gehad. Brabants Recherchebureau gaf mij het meest vertrouwen. In samenspraak met mijn advocaat hebben ze er uiteindelijk samen voor gezorgd dat ik nu geen partneralimentatie meer hoef te betalen.

Privé detective, privédetective, detectivebureau of detective voor partner alimentatie onderzoek Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland in omgeving

Alphen aan den Rijn – Arnhem – Barendrecht – Bergen op Zoom – Breda – Den Bosch – Dordrecht – Eindhoven – Etten-Leur – Goes – Helmond – Heusden – Middelburg – Nieuwegein – Nijmegen – Oosterhout – Oss – Ridderkerk – Rijswijk – Roosendaal – Rotterdam – Schiedam – Tiel – Tilburg – Uden – Utrecht – Veenendaal – Veldhoven – Vlissingen – Waalwijk – Zwijndrecht. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een privé detective, privédetective, detective, detective bureau of een detectivebureau.