Alimentatie onderzoek

Vermoedt u dat uw ex-echtgeno(o)te samenleeft met een nieuwe partner of een nieuwe dienstbetrekking heeft? En u betaald partneralimentatie aan uw ex-echtgeno(o)te? Denk dan eens aan een alimentatie onderzoek.

Laat Brabants Recherchebureau uw vermoeden bevestigen, of ontkrachten, door middel van het schaduwen van uw ex-echtgenote, oftewel een alimentatie onderzoek. Bij bevestiging van uw vermoeden leveren wij het bewijs dat hij/zij opnieuw samenwoont of een nieuwe dienstbetrekking heeft en kan de partneralimentatie hoogstwaarschijnlijk stoppen. Een nihilstelling van de partneralimentatie wordt door een rechter enkel uitgesproken als aan de voorwaarden wordt voldaan, zoals vermeld in het Burgerlijke Wetboek artikel 1:160 te noemen, samenwonen als zijnde gehuwd.

Ex-partner moet teveel betaalde alimentatie terugbetalen

De rechtbank Zeeland – West Brabant heeft de ex-partner van onze opdrachtgever veroordeeld tot het terugbetalen van teveel betaalde partneralimentatie en de volledige onderzoekskosten. Bovendien ook nog eens volledige nihilstelling van partneralimentatie. Één van onze onderzoeken waar we trots op zijn! Lees de uitspraak op rechtspraak.nl.

Uitkomsten alimentatie onderzoek

Wanneer door Brabants Recherchebureau middels alimentatie onderzoek alimentatiefraude is vastgesteld, leggen wij de bevindingen vast in een goed onderbouwd rapport. Indien nodig, zijn onze medewerkers bij een rechtszaak beschikbaar als getuige. Gelukkig komt het regelmatig voor dat het niet tot een rechtszaak hoeft te komen en komt u er in onderling overleg uit. Meer informatie met betrekking tot het stoppen van de alimentatieplicht en het terugvorderen van de onderzoekskosten vindt u hier.

Diverse vormen van alimentatie onderzoek

  • Inwoning nieuwe partner
  • Aantonen economische eenheid
  • Mogelijk (nieuwe) werkgever
  • Verblijfsadres vaststellen
  • Activiteiten (nieuwe) partner

Waaruit bestaat alimentatie onderzoek

In een alimentatie onderzoek proberen wij aan te tonen dat uw ex-partner een economische eenheid vormt met de nieuwe partner, dan wel samenwoont als waren zij gehuwd. Een dergelijk onderzoek is opgebouwd uit 3 delen, te weten:

1.  Samenwonen op hetzelfde adres
2. Het bestaan van een affectieve relatie
3. Het zijn van een economische eenheid

Bij een alimentatie onderzoek moet een onafhankelijk deskundig bureau over langere periode (in ieder geval 12 weken steekproefsgewijs) feiten hebben geconstateerd. Deze periode is noodzakelijk om een ‘patroon van samen leven’ te onderkennen, zoals verlangd door de Rechtbank. Vaak zullen wij bij een partneralimentatie onderzoek niet alleen observeren, maar zullen wij ook digitaal recherchewerk verrichten en daar waar mogelijk verklaringen uit de buurt opnemen. Uiteraard ontvangen wij van u vooraf zoals bij ieder onderzoek zoveel mogelijk informatie. Hierbij kunt u denken aan foto’s van ex partner, foto’s van haar/zijn nieuwe partner, mogelijke verblijfsadressen, activiteiten welke ze samen ondernemen (zoals bijvoorbeeld sporten, familiebezoek, tuinieren, etc.), werkadressen, werktijden, etc.

Rapportage

Van onze bevindingen in het alimentatie onderzoek wordt een gedegen rapportage opgebouwd, wanneer mogelijk met foto en/of video opnamen. Het alimentatie onderzoek kan veel verschillende vormen hebben en wordt altijd in nauw overleg met u en/of uw advocaat uitgevoerd. Uw advocaat speelt een belangrijke rol bij het alimentatie onderzoek. Hij of zij bepaalt namelijk welk bewijs noodzakelijk is. Zo voorkomen wij samen dat we zaken gaan onderzoeken die niet relevant zijn en er onnodig geld wordt uitgegeven.

Brabants Recherchebureau is gespecialiseerd in alimentatie onderzoek. Al onze alimentatie onderzoeken worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Brabants Recherchebureau is de privé detective bij uitstek om onderzoek naar alimentatiefraude te doen. Neem eens geheel vrijblijvend contact op met Brabants Recherchebureau te Breda telefoonnummer 076-7821955 voor een intakegesprek en laat u adviseren over alimentatie onderzoek. U kunt daarmee wellicht tienduizenden tot honderdduizenden euro’s besparen. Ook voor een onderzoek naar overspel / vreemdgaan bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Bij nog 2 andere recherchebureaus een intakegesprek gehad. Brabants Recherchebureau gaf mij het meest vertrouwen. In samenspraak met mijn advocaat hebben ze er uiteindelijk samen voor gezorgd dat ik nu geen partneralimentatie meer hoef te betalen.

  • Mijn ex ging allang door met haar leven, mag, maar liever niet op mijn conto. Adequaat handelen en uitmuntende expertise van Brabants Recherchebureau in combinatie met het in de arm nemen van een goede advocaat maakte daar een einde aan. Chapeau!

  • Doe al een poosje zaken met Brabants Recherchebureau en heb al een paar cliënten doorverwezen naar ze. Met effect. Fijn bedrijf om mee samen te werken en om mee te sparren.

  • Bij nog 2 andere recherchebureaus een intakegesprek gehad. Brabants Recherchebureau gaf mij het meest vertrouwen. In samenspraak met mijn advocaat hebben ze er uiteindelijk samen voor gezorgd dat ik nu geen partneralimentatie meer hoef te betalen.

 

Ons werkterrein als bedrijfsrecherche, recherchebureau, particuliere recherche, recherche bureau, particulier recherchebureau, privé detective, privédetective, prive detective, privedetective, detectivebureau of detective voor alimentatie onderzoek breidt zich uit onder andere in de omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Alphen-Chaam, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arendonk, Arnhem, Barendrecht, Bavel, Bergen op Zoom, België, Best, Bladel, Bloemendaal, Boxmeer, Brabant, Breda, Den Bosch, Boxtel, Budel, Den Bosch, Den Haag, Deurne, Deventer, Dongen, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Etten-Leur, Gelderland, Geldrop, Geleen, Gilze en Rijen, Goes, Heerlen, Haarlem, Haarlemmermeer, Hapert, Helmond, Heeze, Heusden, Hilvarenbeek, Leiden, Limburg, Loon op Zand, Maastricht, Middelburg, Nieuwegein, Nijmegen, Noord-Brabant, Nuenen, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Reusel, Ridderkerk, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, ’s-Hertogenbosch, Sittard, Son en Breugel, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Turnhout, Uden, Utrecht, Valkenswaard, Veenendaal, Veghel, Venray, Veldhoven, Venlo, Vlissingen, Vught, Waalre, Waalwijk, Weert, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zuid-Holland, Zwijndrecht, Zwolle  Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective, privedetective, bedrijfsrecherche, recherchebureau, recherche bureau, particuliere recherche, particulier recherchebureau, privé detective of privédetective voor onderzoek alimentatie