Een auto volgen middels tracker of tracer is een veel gevraagd onderzoek. De locatie van een auto, busje, boot, motor, etc. is middels tracker of tracer goed te traceren. Uiteraard gelden bepaalde voorwaarden om zo’n systeem te gebruiken (Privacy).

In principe is het zo dat u enkel een auto of wat voor voertuig dan ook mag volgen als deze uw eigendom is. Dus het plaatsen van een tracker of tracer in uw eigen auto om te zien waar uw kind heen gaat als u de auto uitleent is wettelijk toegestaan. Het plaatsen van een auto volgsysteem onder een auto van een ander mag dus niet op enkele uitzonderingen na. Zo mag een recherchebureau een voertuig volgen met een technisch hulpmiddel als ondersteuning in hun onderzoek. Lees meer inzake; Mag bedrijf personeel via GPS tracker volgen?  https://www.security.nl/posting/373972/Juridische+vraag%3A+mag+bedrijf+personeel+via+gps-tracker+volgen%3F

Hoe een auto volgen middels tracker?

Een auto of wat voor voertuig dan ook volgen middels een GPS tracker is geen enkel probleem. Een GPS tracker of tracer is een klein kastje waar een GPS ontvanger in zit met een intern geheugen of simkaart. Dit kastje om een auto te volgen wordt verkocht in allerlei verschillende uitvoeringen en met verschillende functies. Het meest gangbare apparaat om een auto te volgen is een kastje met daarin een GPS ontvanger en een simkaart module. Wanneer u de auto wilt volgen stuurt u een sms bericht naar het gps systeem en u ontvangt een sms terug met daarin de positie van de auto. Echter kunt u op deze manier live geen route volgen en kunt u ook geen gereden route zien met bijvoorbeeld de precieze tijden.

Wanneer u gebruik maakt van een realtime GPS tracker kunt u het voertuig wel live volgen, zodat u deze als het ware over uw beeldscherm kunt zien rijden. Deze realtime GPS volgsystemen zijn veel duurder in aanschaf in verhouding tot de SMS GPS trackers waar u in principe een stuk minder mee kunt doen.

Huren GPS tracking systeem

Er worden veel verschillende volgsystemen aangeboden. Zo moet u weten of u opzoek bent naar een SMS GPS volgsysteem of een realtime GPS volgsysteem, hoe groot het systeem mag zijn, wat de eigenschappen zijn van de diverse volgsystemen in verband met accuduur, mogelijkheden bevestiging onder de auto (plakken/magneet), stop/start functie, live route mogelijkheden etc. Ook is er veel kwaliteitsverschil tussen de volgsystemen die momenteel worden aangeboden. Wanneer u zelf een GPS tracker gaat aanschaffen is het risico groot dat u een volgsysteem aanschaft dat niet aansluit op uw behoeften.

Kosten auto volgen middels tracker van Brabants Recherchebureau

Wanneer u Brabants Recherchebureau inschakelt dan hoeft u zelf geen volgsysteem aan te schaffen en te installeren. Brabants Recherchebureau heeft namelijk de beschikking over de laatste nieuwe GPS trackers die u tegen aantrekkelijke tarieven kunt huren en laten installeren, zie hier onze tarieven. Zo heeft u hier als klant geen omkijken naar.

De locatie van de GPS tracker wordt weergegeven met de volgende ondersteunende gegevens:

  • De snelheid waarmee het apparaat zich verplaatst.
  • De coördinaten (lengte en breedte graad).
  • Het dichtstbijzijnde adres.
  • De richting in welke het apparaat zich verplaatst.
  • Het aantal satellieten.
  • De tijd sinds het laatste bericht is uitgezonden.
  • De online status van het apparaat

Auto volgen middels tracker van de specialist

Vermoedt u dat de locatie(s) van een te volgen auto een belangrijke rol speelt in een bepaald onderzoek? Dan is Brabants Recherchebureau de aangewezen partner. In samenwerking met onze adviseur wordt uw onderzoeksvraag besproken en krijgt u inzicht in de onderzoeksmogelijkheden en onderzoekskosten van een auto volgen middels tracker.

Brabants Recherchebureau, het recherchebureau van Brabant, is de specialist voor het volgen van een auto middels GPS tracker. Al onze onderzoeken worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Neem eens geheel vrijblijvend contact op met Brabants Recherchebureau te Breda telefoonnummer 076-7821955 voor een auto volgen middels tracker.

 

Ons werkterrein als bedrijfsrecherche, recherchebureau, particuliere recherche, recherche bureau, particulier recherchebureau, privé detective, privédetective, prive detective, privedetective, detectivebureau of detective voor auto volgen middels tracker breidt zich uit onder andere in de omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Alphen-Chaam, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arendonk, Arnhem, Barendrecht, Bavel, Bergen op Zoom, België, Best, Bladel, Bloemendaal, Boxmeer, Brabant, Breda, Den Bosch, Boxtel, Budel, Den Bosch, Den Haag, Deurne, Deventer, Dongen, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Etten-Leur, Gelderland, Geldrop, Geleen, Gilze en Rijen, Goes, Heerlen, Haarlem, Haarlemmermeer, Hapert, Helmond, Heeze, Heusden, Hilvarenbeek, Leiden, Limburg, Loon op Zand, Maastricht, Middelburg, Nieuwegein, Nijmegen, Noord-Brabant, Nuenen, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Reusel, Ridderkerk, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, ’s-Hertogenbosch, Sittard, Son en Breugel, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Turnhout, Uden, Utrecht, Valkenswaard, Veenendaal, Veghel, Venray, Veldhoven, Venlo, Vlissingen, Vught, Waalre, Waalwijk, Weert, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zuid-Holland, Zwijndrecht, Zwolle  Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective, privedetective, bedrijfsrecherche, recherchebureau, recherche bureau, particuliere recherche, particulier recherchebureau, privé detective of privédetective voor auto volgen middels tracker