Een verborgen camera plaatsen is vaak een onderdeel van één van onze onderzoeken en kan niet zomaar plaatsvinden. Zo is het plaatsen van een verborgen camera gebonden aan wettelijke regels, er moet een gerechtvaardigd belang zijn om de camera’s te mogen plaatsen en er moet altijd een afweging gemaakt worden tussen de belangen van u als opdrachtgever en de belangen van degene die geobserveerd wordt door de verborgen camera. Wanneer het mogelijk is om eerst een ander (lees minder zwaar) onderzoeksmiddel toe te passen dan dient dit eerst te gebeuren. Een verborgen camera plaatsen is een uiterst middel in verband met de privacygedragscode.

Wanneer we een verborgen camera plaatsen dan dient u rekening te houden met onderstaand:

  • Medewerker moet op de hoogte zijn dat het plaatsen van verborgen camera’s tot een mogelijkheid van de werkgever behoort om onregelmatigheden te bewijzen; (lees ook: checken bedrijfsreglement)
  • Het plaatsen van een verborgen camera mag niet in kleedruimtes en toiletten;

Bij onregelmatigheden kunt u denken aan diefstal van geld of goederen, vernielingen, graffiti, oneigenlijk gebruik van bedrijfsmiddelen etc. Het is zaak om vooraf binnen uw organisatie het gebruik van camera’s goed te regelen zodat u voldoet aan de wettelijke vereisten. Het is noodzakelijk om in het bedrijfsreglement te hebben opgenomen dat er verborgen camera toezicht mag worden toegepast bij onregelmatigheden. Laat ons uzelf adviseren inzake bovenstaand.

Aanschaf verborgen camera

Er worden veel verschillende verborgen camera’s aangeboden. Zo moet u weten hoe een eventuele verbinding tot stand komt (wifi, 3G), hoe groot de camera mag zijn, wat de eigenschappen zijn van de diverse camera’s in verband met lichtopbrengst, mogelijkheden zoomen, bewegingsdetectie, opnameduur, opname mogelijkheden etc.   Ook is er veel kwaliteitsverschil tussen de vele verborgen camera’s die momenteel worden aangeboden. Wanneer u zelf een verborgen camera gaat aanschaffen is het risico groot dat u de verkeerde camera aanschaft of de camera verkeerd installeert. Een verborgen camera plaatsen is dus niet zo eenvoudig als op het eerste gezicht lijkt.

Kosten verborgen camera plaatsen

Wanneer u Brabants Recherchebureau inschakelt voor een onderzoek dan hoeft u zelf geen verborgen camera(s) aan te schaffen en te installeren. Brabants Recherchebureau heeft de beschikking over de laatste nieuwe verborgen camera’s die u tegen aantrekkelijke tarieven kunt huren en laten installeren, zie hier onze tarieven. Zo heeft u als klant daar geen omkijken naar.

Brabants Recherchebureau is gespecialiseerd in het toepassen en installeren van verborgen camera’s. Neem eens geheel vrijblijvend contact op met Brabants Recherchebureau te Breda telefoonnummer 076-7821955 voor een advies gesprek. U zult er geen spijt van krijgen!

 

Ons werkterrein als bedrijfsrecherche, recherchebureau, particuliere recherche, recherche bureau, particulier recherchebureau, privé detective, privédetective, prive detective, privedetective, detectivebureau of detective voor verborgen camera plaatsen breidt zich uit onder andere in de omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Alphen-Chaam, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arendonk, Arnhem, Barendrecht, Bavel, Bergen op Zoom, België, Best, Bladel, Bloemendaal, Boxmeer, Brabant, Breda, Den Bosch, Boxtel, Budel, Den Bosch, Den Haag, Deurne, Deventer, Dongen, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Etten-Leur, Gelderland, Geldrop, Geleen, Gilze en Rijen, Goes, Heerlen, Haarlem, Haarlemmermeer, Hapert, Helmond, Heeze, Heusden, Hilvarenbeek, Leiden, Limburg, Loon op Zand, Maastricht, Middelburg, Nieuwegein, Nijmegen, Noord-Brabant, Nuenen, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Reusel, Ridderkerk, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, ’s-Hertogenbosch, Sittard, Son en Breugel, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Turnhout, Uden, Utrecht, Valkenswaard, Veenendaal, Veghel, Venray, Veldhoven, Venlo, Vlissingen, Vught, Waalre, Waalwijk, Weert, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zuid-Holland, Zwijndrecht, Zwolle  Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective, privedetective, bedrijfsrecherche, recherchebureau, recherche bureau, particuliere recherche, particulier recherchebureau, privé detective of privédetective voor verborgen camera plaatsen

 

Wilt u als werkgever een verborgen camera hangen, lees dan het volgende http://www.haijwende.nl/dutch/nieuws/wel-even-communiceren-dat-er-een-verborgen-camera-hangt/