Er kan zowel een privé motief als een zakelijk motief zijn om een onderzoek vermiste personen op te starten. Zo kan er iemand dierbaars zijn die onvrijwillig is verdwenen van de een op de andere dag. Ook kan u als opdrachtgever op zoek zijn naar iemands adres omdat degene met de noorderzon is vertrokken om zo buiten het zicht van u als schuldeiser te blijven. Of u bent op zoek naar uw ex partner die is vertrokken om zo zijn/haar alimentatieverplichting te ontduiken. Ook het opsporen van vermiste of uit het oog geraakte personen in binnen- en buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Kortom, er zijn veel redenen waarom een onderzoek vermiste personen door een privé detective kan worden opgestart. Bovendien wacht de politie 24 tot 48 uur voordat met een onderzoek vermiste personen wordt aangevangen. Jammer want in sommige zaken telt iedere seconde en hoe eerder er actie wordt ondernomen des te groter is de kans van slagen om de betreffende persoon terug te vinden https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist

Wanneer de vermissing een financiële reden heeft beginnen we meestal met een digitaal onderzoek, waarbij we alle beschikbare bronnen gebruiken om een spoor te vinden. Vervolgens gaan we over tot een dynamisch veldonderzoek. Iedereen laat immers sporen na in het dagelijks leven. Brabants Recherchebureau heeft de vakkennis en het doorzettingsvermogen om op professionele wijze te achterhalen waar een persoon zich bevindt.

Waaruit bestaat een onderzoek vermiste personen?

Een onderzoek vermiste personen bestaat onder andere uit:

  • Een gesprek met u waarin de vermiste persoon uitgebreid worden besproken;
  • Maken plan van aanpak, waarin de te nemen stappen staan beschreven;
  • Onderzoek naar vermiste persoon zelf (denk aan o.a. lokaal buurtonderzoek, open bronnen onderzoek, digitaal forensisch onderzoek, sporen onderzoek etc.);
  • Opmaken van een eindrapportage met onze waarnemingen, eventueel foto- en videomateriaal en overig bewijsmateriaal;

Uiteraard ontvangen wij van u vooraf zoals bij ieder onderzoek zoveel mogelijk informatie. Hierbij kunt u denken aan de volgende gegevens van de vermiste persoon; gsm nummer, naam, bijnaam, geboortedatum, sport, hobby’s, foto’s, verblijfsadressen uit het verleden, etc.  Op die manier kunnen wij proberen de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Bent u op zoek naar een persoon? Wacht dan alstublieft niet langer en bel ons vandaag nog voor een goed eerste gesprek. Wij kunnen u echt helpen! Laat Brabants Recherchebureau het onderzoek vermiste personen uitvoeren.  Uw (vermiste) persoon opsporen en vinden, dat is ons doel!

Brabants Recherchebureau doet regelmatig onderzoek naar vermiste personen. Al onze onderzoeken worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Brabants Recherchebureau is de privédetective bij uitstek om onderzoek vermiste personen te doen. Neem eens geheel vrijblijvend contact op met Brabants Recherchebureau te Breda telefoonnummer 076-7821955 voor een intakegesprek en laat u adviseren over onderzoek vermiste personen.

Privacygedragscode en onderzoek vermiste personen

Brabants Recherchebureau voert haar werk uit binnen de door de wet gestelde grenzen, de privacygedragscode. Een volwassen persoon is volgens de wet niet verplicht om anderen op de hoogte te houden van zijn of haar verblijfplaats. Met andere woorden; een volwassen persoon heeft dus het recht weg te gaan zonder anderen hierover te informeren. Wanneer wij dus een vermiste persoon terugvinden, maar de persoon in kwestie wil zelf niet gevonden worden, dan moeten wij dit respecteren. Wij zullen de gevonden informatie dan niet verstrekken aan de opdrachtgever. Deze informatie moet in acht worden genomen alvorens u een onderzoek vermiste personen laat uitvoeren door Brabants Recherchebureau.

Brabants Recherchebureau zal altijd vragen naar het hoe en waarom van het verzoek onderzoek vermiste personen. Indien wij het idee hebben dat de vraag om opsporing geen legitiem doel heeft (geen gerechtvaardigd belang), houden wij ons het recht voor om de opdracht te weigeren.

  • Onze dochter van 19 jaar was na het stappen niet terug thuis gekomen. De volgende dag zijn we naar de politie gegaan en die wilde helaas nog niets doen aangezien ze meerderjarig was. De volgende dag gebeld met Brabants Recherchebureau en opdracht gegeven. Nog dezelfde dag hebben we onze dochter in onze armen gesloten.

  • Volgens de politie moesten we eerst maar eens afwachten. Echter als het om je kind gaat en je het gevoel hebt dat er iets mis is, dan wil je niet afwachten. Brabants Recherchebureau gebeld, die wel dezelfde dag actie ondernam en onze dochter lokaliseerde. We zijn er nog lang niet maar wat als we toen hadden afgewacht…

  • Weer contact met mijn vader dankzij de snelle werkwijze van jullie bedrijf. Dankjewel daarvoor

  • Onze dochter van 19 jaar was na het stappen niet terug thuis gekomen. De volgende dag zijn we naar de politie gegaan en die wilde helaas nog niets doen aangezien ze meerderjarig was. De volgende dag gebeld met Brabants Recherchebureau en opdracht gegeven. Nog dezelfde dag hebben we onze dochter in onze armen gesloten.

Ons werkterrein als prive detective voor vermiste personen onderzoek breidt zich uit onder andere in de omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Alphen-Chaam, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arendonk, Arnhem, Barendrecht, Bavel, Bergen op Zoom, België, Best, Bladel, Bloemendaal, Boxmeer, Brabant, Breda, Den Bosch, Boxtel, Budel, Den Bosch, Den Haag, Deurne, Deventer, Dongen, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Etten-Leur, Gelderland, Geldrop, Geleen, Gilze en Rijen, Goes, Heerlen, Haarlem, Haarlemmermeer, Hapert, Helmond, Heeze, Heusden, Hilvarenbeek, Leiden, Limburg, Loon op Zand, Maastricht, Middelburg, Nieuwegein, Nijmegen, Noord-Brabant, Nuenen, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Reusel, Ridderkerk, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, ’s-Hertogenbosch, Sittard, Son en Breugel, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Turnhout, Uden, Utrecht, Valkenswaard, Veenendaal, Veghel, Venray, Veldhoven, Venlo, Vlissingen, Vught, Waalre, Waalwijk, Weert, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zuid-Holland, Zwijndrecht, Zwolle  Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective voor onderzoek vermiste personen