Wanneer u een vordering heeft is het van belang verhaalsinformatie te verkrijgen van uw tegenpartij om te weten welke verdere stappen zinvol zijn. Met andere woorden u wilt weten of er nog wat te verhalen valt. Wanneer u het verhaalsonderzoek door Brabants Recherchebureau laat uitvoeren krijgt u een compleet overzicht waar bijvoorbeeld beslagmogelijkheden liggen en hoe de algemene vermogenspositie van uw tegenpartij is. Aan de hand van een volledige naam en geboortedatum of de volledige bedrijfsgegevens kunnen wij voor u een hoop verhaalgegevens achterhalen.

Brabants Recherchebureau doet verhaalsonderzoeken rechtspersonen en verhaalsonderzoeken natuurlijke personen voor o.a. advocatenkantoren, bedrijven en particulieren die willen weten of het zinvol is een zaak aan te spannen. Een goede advocaat zal zich altijd afvragen of er wel verhaal mogelijk is. Het is immers nutteloos een civiele zaak te beginnen als men niet zeker weet dat er aan het eind van de rit wat te halen valt. Daar biedt een verhaalsonderzoek van ons uitkomst.

Een verhaalsonderzoek biedt u zekerheid over de wenselijkheid van een gerechtsprocedure of beslagmaatregelen. Zo weet u of er sprake is van een ‘kale kip’ of een ‘sterfhuis’, waarbij niets te halen valt, of dat u de kosten van een gerechtsprocedure mogelijk wel kunt terugvorderen. Wij speuren naar verhaalsobjecten (bezittingen) waarvan het wellicht mogelijk is een executoriaal beslag of een conservatoir beslag te leggen. Een verhaalsonderzoek levert up-to-date informatie over mogelijke verhaalsobjecten. Naast een overzicht van de financiële positie van de betrokkene, gaan we op zoek naar concrete verhaalsobjecten zoals roerende goederen, onroerende goederen, gelden en/of tegoeden. Het doel van zo’n verhaalsonderzoek is om u te ondersteunen in uw afweging om wel of geen zaak aan te spannen. Het is dus van belang om te weten of de tegenpartij bezittingen heeft en of dit in aanmerking komt voor eventuele beslaglegging.

Doormiddel van een verhaalsonderzoek kan Brabants Recherchebureau achterhalen waar u uw vordering kunt incasseren en vermogensposities van bedrijven achterhalen. Indien u een bedrijf of persoon wilt laten checken middels een verhaalsonderzoek, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij toetsen de kredietwaardigheid van uw klant. Vervolgens krijgt u van ons een rapport waarin staat of die persoon of dat bedrijf terecht heeft aangegeven niet aan de betalingsverplichting te kunnen voldoen of dat deze de waarheid sprak.

Laat Brabants Recherchebureau uw uitgebreid verhaalsonderzoek rechtspersonen uitvoeren. U ontvangt van Brabants Recherchebureau een goed onderbouwd rapport voorzien van alle informatie.

Zelf verhaalsonderzoek rechtspersonen uitvoeren?

Veel mensen proberen zelf verhaalsonderzoek te doen. Dit is erg lastig, gecompliceerd en bovendien erg tijdrovend. Vaak draait het dan ook op niets uit en schakelt men tenslotte alsnog ons in.

Kosten verhaalsonderzoek rechtspersonen

De kosten voor een uitgebreid verhaalsonderzoek rechtspersonen bedragen € 1270,- excl. BTW.

Waaruit bestaat een uitgebreid verhaalsonderzoek rechtspersonen?

Een uitgebreid verhaalsonderzoek rechtspersonen bestaat uit:

Bedrijf en vestigingsgegevens, waaronder:
1.   Naam
2.   Handelsnaam
3.   Dossiernummer
4.   Straat + huisnummer
5.   Postcode +woonplaats
6.   Telefoonnummer
7.   Telefax
8.   Correspondentieadres
9.   Website
10. Rechtsvorm
11. Oprichtingsdatum
12. Vestigingsdatum
13. Maatschappelijk kapitaal
14. Geplaatst kapitaal
15. Gestort kapitaal
16. Bedrijfsomschrijving
17. Werkzame personen

Bestuurder, waaronder:
1.   Naam
2.   Infunctietreding
3.   Titel

Aandeelhouder, waaronder:
1.   Naam
2.   Datum van start aandeelhouderschap
3.   Toelichting

Algemene toelichting als het deponeren van jaarcijfers

Kadastrale toetsing, waaronder:
1.   Kadaster (Nederland)
2.   Zakelijk gerechtigde
3.   Toelichting

Recherche onderzoek naar betalingservaringen, waaronder:
1.   Onderzoek naar betalingsgedragingen
2.   Financiële situatie (s) waar de betreffende rechtspersoon zich in bevindt of bevonden heeft.
3.   Financiële relatie waaronder onderzoek naar rekeningnummer (s)
4.   Roerende zaken als voertuigen
5.   Beknopt onderzoek debiteuren t.b.v. derdenbeslag
6.   Beknopt onderzoek crediteuren t.b.v. faillissementsaanvraag

Persoonsgegevens bestuurder:
1.   Naam
2.   Voornaam
3.   Geboortedatum
4.   Nationaliteit
5.   Burgerlijke staat

Eventueel partner:
1.   Naam
2.   Voornaam
3.   Geboortedatum
4.   Nationaliteit

Adresgegevens:
1.   Straat + Huisnummer
2.   Postcode + woonplaats
3.   Telefoonnummer
4.   Perceel

Recherche onderzoek naar betalingsgedrag privé

Relevantie informatie betreffende genoemde personen wanneer bekend

Financiële beoordeling van genoemde natuurlijk personen

Conclusie

Brabants Recherchebureau en verhaalsonderzoek rechtspersonen

Brabants Recherchebureau is gespecialiseerd in verhaalsonderzoeken rechtspersonen. Al onze onderzoeken worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Brabants Recherchebureau is de privédetective bij uitstek om verhaalsonderzoek te doen. Neem eens geheel vrijblijvend contact op met Brabants Recherchebureau te Breda telefoonnummer 076-7821955, voor een intakegesprek en laat u adviseren over verhaalsonderzoek. U krijgt hiermee snel duidelijkheid.

  • We wilden weten of het zinvol was om verdere stappen te ondernemen tegen onze debiteur. Na een verhaalsonderzoek van Brabants Recherchebureau bleek dat er helemaal niets te halen viel bij de tegenpartij.  Ondanks deze domper zijn we bespaard gebleven van verdere kosten.

  • Voor een cliënt van mij Brabants Recherchebureau ingeschakeld. Naar tevredenheid samengewerkt.

  • Onderzoek in laten stellen naar een bedrijf waar we pas sinds kort zaken mee doen. Bedrijf betaalde factuur niet. Na onderzoek bleek toch dat er gelukkig voldoende verhaalsmogelijkheden waren.  Voortaan laten we een nieuwe relatie vooraf checken door deze partij.

  • We wilden weten of het zinvol was om verdere stappen te ondernemen tegen onze debiteur. Na een verhaalsonderzoek van Brabants Recherchebureau bleek dat er helemaal niets te halen viel bij de tegenpartij.  Ondanks deze domper zijn we bespaard gebleven van verdere kosten.

Bedrijfsrecherche, recherchebureau, recherche bureau of particulier recherchebureau voor verhaalsonderzoek rechtspersonen Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland in de omgeving

Alphen aan den Rijn – Arnhem – Barendrecht – Bergen op Zoom – Breda – Den Bosch – Dordrecht – Eindhoven – Etten-Leur – Goes – Helmond – Heusden – Middelburg – Nieuwegein –  Nijmegen – Oosterhout – Oss – Ridderkerk – Rijswijk – Roosendaal – Rotterdam – Schiedam – Tiel – Tilburg – Uden – Utrecht – Veenendaal – Veldhoven – Vlissingen – Waalwijk – Zwijndrecht. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van bedrijfsrecherche, recherchebureau, recherche bureau, particuliere recherche of een particulier recherchebureau.

Incassoprocedure, voorkom nodeloze kosten http://www.mkbservicedesk.nl/1815/incassoprocedure-voorkom-nodeloze.htm