Detective België

Vertrouwd, flexibel en doortastend onderzoek!

Zakelijk

Brabants Recherchebureau is uw professionele partner wanneer u op zoek bent naar bedrijfsrecherche.

Lees meer

Particulier

Brabants Recherchebureau is uw professionele partner wanneer u op zoek bent naar een detective.

Lees meer

Onze stappen zijn simpel:

1: Een intakegesprek

2: Onderzoekstraject

3: Opdracht afsluiten

Een detective inhuren in België

Brabants Recherchebureau is een particulier recherchebureau voor particulieren en het bedrijfsleven. Brabants Recherchebureau verricht als detective en bedrijfsrecherche nagenoeg alle recherchewerkzaamheden in België.

Wij voldoen ruim aan alle gestelde eisen doordat we met een vergunning werken welke is afgegeven door het Ministerie van Veiligheid en Justitie (POB-nummer 1516) en geregistreerd staan bij het College Bescherming Persoonsgegevens (M1599337). Tevens zijn wij gelegitimeerd door de politie en zijn dus alle medewerkers voorzien van een geldig legitimatiebewijs.

Wanneer u een detective, privedetective of recherchebureau wilt inhuren controleer dan altijd of deze aan de (boven)gestelde eisen voldoet. Wanneer dit namelijk niet het geval is kan dit problemen opleveren met de latere rechtsgeldigheid van een rapportage bij een eventuele rechtszaak. Tevens zal de kwaliteit van het recherche onderzoek veelal ook lager zijn.

Professionals van Brabants Recherchebureau

De detectives cq. privédetectives van ons particulier recherchebureau staan dag en nacht voor u klaar. Bij opdracht stellen wij ons ten doel gegevens te verkrijgen en te analyseren, zodat wij de waarheid kunnen achterhalen. Daarmee vullen wij de ontbrekende puzzelstukjes in. Ook werken wij binnen de kaders van de huidige wetgeving, en conform de gedragscode voor de sector particuliere onderzoeksbureaus.

Ook waar de politie te weinig aanknopingspunten vindt om uw aangifte van bijvoorbeeld oplichting op te pakken, kan Brabants Recherchebureau u behulpzaam zijn bij het opsporen van daders, het doen van (vervolg) aangifte en begeleiding bij het verkrijgen van schadevergoeding. Onze vakkundige medewerkers helpen u bij het achterhalen van de waarheid. We verrichten gedegen onderzoek, leveren een heldere en juridisch bruikbare rapportage en behalen daarmee voor u het gewenste resultaat. Bovendien zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Onderzoeken die wij in België aanbieden:

Wij verrichten onze werkzaamheden discreet, professioneel en conform de waarborgen van de Gedragscode Particuliere Onderzoeksbureaus. Zie ook https://wetten.overheid.nl/BWBR0010256/2016-10-01

 

Ons werkterrein als detective privedetective recherchebureau prive detective bedrijfsrecherche detectivebureau breidt zich uit onder andere in de omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Alphen-Chaam, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arendonk, Arnhem, Barendrecht, Bavel, Bergen op Zoom, België, Best, Bladel, Bloemendaal, Boxmeer, Brabant, Breda, Den Bosch, Boxtel, Budel, Den Bosch, Den Haag, Deurne, Deventer, Dongen, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Etten-Leur, Gelderland, Geldrop, Geleen, Gilze en Rijen, Goes, Heerlen, Haarlem, Haarlemmermeer, Hapert, Helmond, Heeze, Heusden, Hilvarenbeek, Hoogerheide, Leiden, Limburg, Loon op Zand, Maastricht, Middelburg, Nieuwegein, Nijmegen, Noord-Brabant, Noord-Holland, Nuenen, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Papendrecht, Reusel, Ridderkerk, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, ’s-Hertogenbosch, Sittard, Son en Breugel, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Turnhout, Uden, Ulvenhout, Utrecht, Valkenswaard, Veenendaal, Veghel, Venray, Veldhoven, Venlo, Vlissingen, Vught, Waalre, Waalwijk, Weert, Woensdrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zuid-Holland, Zwijndrecht, Zwolle  Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective