Frauduleus ziekteverzuim

Een medewerker van uw onderneming heeft zich ziek gemeld. U heeft signalen ontvangen of heeft zelf het vermoeden dat deze medewerker niet zo ziek is als dat hij zich voordoet. De medewerker is namelijk gezien tijdens het klussen bij iemand anders of bij zijn eigen woning, is aan het werk voor de concurrent, heeft gewoon geen zin om te werken of is altijd ziek op vaste dagen in het jaar. In bovenstaande gevallen kan er sprake zijn van frauduleus ziekteverzuim.

Laat Brabants Recherchebureau uw vermoeden bevestigen of ontkrachten. Bij bevestiging tonen wij aan dat deze medewerker zich schuldig maakt aan frauduleus ziekteverzuim. Een en ander wordt gestaafd met bewijzen die bruikbaar zijn in een eventuele civiele procedure.

Na vaststelling

Nadat Brabants Recherchebureau frauduleus ziekteverzuim heeft vastgesteld, zullen wij u vervolgens helpen bij de volgende te nemen stappen. Zo zullen wij de bevindingen vastleggen in een goed onderbouwd rapport. De inhoud van dit rapport zal in veel gevallen een gang naar de rechter zelfs kunnen voorkomen. De vervolgstappen zijn vaak een confronterend gesprek met de medewerker en ontslag (op staande voet of met een vaststellingsovereenkomst).

Concluderend kunt u uw zaak met een gerust hart aan Brabants Recherchebureau overlaten.  Met de bevindingen van Brabants Recherchebureau kunt u de zakelijke schade beperken. Vervolgens melden medewerkers zich minder snel ziek als ze weten dat ze bij twijfel kunnen worden gecontroleerd. Aangezien frauduleus ziekteverzuim een bedrijf jaarlijks veel geld kost, is ziektecontrole door een recherchebureau de investering zeker waard.

Onderzoeksduur 

Met onderzoek naar frauduleus ziekteverzuim, moet u meestal rekening houden met een aantal dagen onderzoek. De betreffende persoon wordt gedurende deze dagen uitgebreid geobserveerd waarbij de bewegingen van een persoon worden vastgesteld en opgetekend. Een aantal dagen is noodzakelijk om een ‘patroon van onrechtmatig handelen’ vast te stellen, zoals verlangd door de Rechtbank of het UWV. De waarnemingen worden bovendien aangevuld met foto- of videobewijs. Dit kan tevens onder meer bewijstechnisch van belang zijn als u een rapport van Brabants Recherchebureau wilt aanbrengen bij de bevoegde instanties zoals de Rechtbank of het UWV. Goed om te weten is dat in de meeste gevallen van onderzoek frauduleus ziekteverzuim, de volledige onderzoekskosten zijn te verhalen op de dader.

Waaruit bestaat onderzoek frauduleus ziekteverzuim

Onderzoek frauduleus ziekteverzuim bestaat onder andere uit:

  • Ten  eerste een gesprek met werkgever waarin we het ziektebeeld van de werknemer bespreken;
  • Hierna het maken van een plan van aanpak, waarin de te nemen stappen staan beschreven;
  • Daarna het observeren van de zieke werknemer
  • Vervolgens het opmaken van een eindrapportage met onze waarnemingen, eventueel foto- en videomateriaal en overig bewijsmateriaal;
  • Tenslotte een confronterend gesprek met de zieke werknemer indien deze in overtreding is.

Brabants Recherchebureau is gespecialiseerd in onderzoek naar frauduleus ziekteverzuim. Brabants Recherchebureau is het bedrijfsrecherche bureau van Brabant, bij uitstek om onderzoek naar frauduleus ziekteverzuim te doen. Neem eens geheel vrijblijvend contact op met Brabants Recherchebureau te Breda telefoonnummer 076-7821955 voor een intakegesprek en laat u adviseren over onderzoek naar frauduleus ziekteverzuim. U kunt daarmee veel schade beperken.

Meer informatie over onderzoek ziekteverzuim

 

Ons werkterrein als bedrijfsrecherche, recherchebureau, particuliere recherche, recherche bureau, particulier recherchebureau, privé detective, privédetective, prive detective, privedetective, detectivebureau of detective voor frauduleus ziekteverzuim onderzoek breidt zich uit onder andere in de omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Alphen-Chaam, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arendonk, Arnhem, Barendrecht, Bavel, Bergen op Zoom, België, Best, Bladel, Bloemendaal, Boxmeer, Brabant, Breda, Den Bosch, Boxtel, Budel, Den Bosch, Den Haag, Deurne, Deventer, Dongen, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Etten-Leur, Gelderland, Geldrop, Geleen, Gilze en Rijen, Goes, Heerlen, Haarlem, Haarlemmermeer, Hapert, Helmond, Heeze, Heusden, Hilvarenbeek, Leiden, Limburg, Loon op Zand, Maastricht, Middelburg, Nieuwegein, Nijmegen, Noord-Brabant, Nuenen, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Reusel, Ridderkerk, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, ’s-Hertogenbosch, Sittard, Son en Breugel, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Turnhout, Uden, Utrecht, Valkenswaard, Veenendaal, Veghel, Venray, Veldhoven, Venlo, Vlissingen, Vught, Waalre, Waalwijk, Weert, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zuid-Holland, Zwijndrecht, Zwolle  Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective, privedetective, bedrijfsrecherche, recherchebureau, recherche bureau, particuliere recherche, particulier recherchebureau, privé detective of privédetective voor onderzoek frauduleus ziekteverzuim

 

Investeren in frauduleus ziekteverzuim loont nog altijd. Niet overtuigd? Kijk dan snel op  http://www.verminderverzuim.nl/investeren-ziekteverzuim/#.Vgj3lnrtlBc